Retningslinjer for personvern for ifolor Oy, Kerava, Finland

Ifolor teamet er glad for du har valgt oss til å lage dine bildeprodukter. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Nedenfor er våre retningslinjer for personvern som vi har utarbeidet slik at du kan være trygg på at vi håndterer dine bilder og personlige data riktig. Dette dokumentet forklarer hvilke personopplysninger (dvs. informasjon knyttet til identifiserte eller identifiserbare personer) samles fra ditt besøk på våre nettsteder og dine bestillinger, og hvordan disse behandles og brukes. Vi forklarer også hvordan vi bruker informasjonskapsler.

1.0 Innsamling av personopplysninger

Når som helst du besøker vårt nettsted, lagres data knyttet til din tilgang og data som kreves for drift av våre brukergrensesnitt og behandling av dine forespørseler midlertidig på våre webservere. Dette vedrører forbindelsesdata til din datamaskin (IP-adresse), undersidene du besøker på vårt nettsted, dato og varighet av besøket, anerkjennelse av enhetstyper, operativsystem og nettleser, samt nettside eller utgangspunkt som du brukte til å besøke oss.

Ellers behandler vi kun data som du deler med oss under registrering, når legger inn en bestilling eller forespørsel, og dine bildedata og ytterligere informasjon du sender oss for behandling av dine bestillinger. Denne datainnsamlingen er ikke underlagt en juridisk meldeplikt til myndighetene.

Vi samler inn og behandler slike data kun i den utstrekning som er nødvendig for profesjonell behandling av din bestilling og vedlikehold av vårt kundeforhold.

Bortsett fra det behandler vi anonym informasjon om hvordan våre besøkende bruker våre brukergrensesnitt; dette hjelper oss å forbedre våre tjenester og funksjoner på våre nettsider, og tilpasse disse til dine behov.

2.0 Bruk og overføring av personopplysninger

Vi behandler dine data konfidensielt som et prinsippspørsmål, overleverer dette ikke til tredjeparts leverandører. Likevel, vi forbeholder oss muligheten til å ha dataene behandlet av tredjeparter i Sveits eller i EU-land, hvis dette er nødvendig for operativ behandling av dine bestillinger. I slike tilfeller sikres det tilstrekkelig databeskyttelsesnivå i samsvar med lovene for personvernbeskyttelse som gjelder i Sveits, EU og ethvert slikt land, og tilsvarende kontrakter med våre leverandører.

Dine bildedata slettes automatisk senest 30 dager etter fullføring av dine bestillinger.

3.0 Lenker til sosiale medier

Du kan sende oss dine bildedata for behandling ikke bare fra dine egne enheter, men også gjennom Internett-tjenester som Facebook, OneDrive og Picasa. Dermed gir du ikke oss tilgang til innloggingsdata for tjenestene eller andre data i disse tjenestene. Bestillingsprogramvaren til ifolor gis tilgang utelukkende til data som du deler, samt bilder og/eller din offentlige profil. Disse tjenestene gir deg mer detaljert informasjon om hvilke data blir gjort tilgjengelig i denne sammenheng. Vennligst se også retningslinjer for personvern for disse tjenester.

4.0 Informasjonskapsler

Vi har som formål å designe vår tilstedeværelse på internett så brukervennlig og effektiv som mulig. For dette bruker vi informasjonskapsler. Du kan selv bestemme om vår programvare kan laste informasjonskapsler på din datamaskin eller ikke. Du kan konfigurere din nettleser slik at informasjonskapsler aksepteres ikke, eller kun fra bestemte nettsteder, eller bare etter varsel. Vær imidlertid oppmerksom på at bruken av bestemte funksjoner på våre nettsider kan være begrenset eller deaktivert hvis du avslår informasjonskapsler fra vårt nettsted. For en beleilig opplevelse anbefaler vi nettleserinnstillinger som godtar våre informasjonskapsler.

4.1 Informasjonskapselpolitikk

Informasjonskapsler er små datafiler som lagres i nettleseren på din datamaskin mens den besøker våre nettsteder. Informasjonskapsler støtter funksjonene til vår tjeneste ved å ta vare på dine oppføringer under sesjonen, eller under bestillingsprosessen, og ved å lagre bestemte brukerinnstillinger. De hjelper oss også til å analysere hvordan våre tjenester brukes for å kunne designe disse på en mest mulig praktisk og effektiv måte for våre brukere.

Vi bruker sesjonskapsler og permanente infokapsler. I tillegg engasjerer vi partner- og tilknyttede informasjonskapsler. Sesjonskapslene lagres kun for varigheten av et besøk på våre nettsteder, og slettes automatisk når man lukker nettleseren.

Faste informasjonskapsler forblir på din datamaskin til du sletter dem, eller deres varighet utløper. De memorerer anonym informasjon knyttet til brukere som gjentatte ganger tar tilgang til et av våre nettsteder. Dette hjelper oss å tilby optimalisert brukerveiledning, og for å kjenne igjen og skille mellom brukere for å opprettholde brukerens personlige innstillinger, forenkle brukeropplevelse på nettstedet, og tilby enhver bruker tilpasset innholdet og sider. Disse informasjonskapsler er ikke utviklet til å identifisere brukere i virkeligheten. Slike informasjonskapsler er implementres også i forbindelse med anonym webanalyse, se

Partner- og tilknyttede informasjonskapsler engasjeres når brukeren skaper tilgang til våre tjenester gjennom en plattform til en av våre partnere (f.eks en reklame). Deres hensikt er regnskap med slike partnere, de inneholder ikke brukerens personlig informasjon, og slettes når brukeren har registrert seg på vårt brukergrensesnitt eller ved utløp av en forhåndsbestemt varighet.

Anvendelsen av informasjonskapsler kan normalt bli unngått, begrenset eller knyttet til en melding til brukeren ved bruk av tilsvarende innstillinger i din nettleser. Nettleserens støttesider vil instruere deg hva du skal gjøre. Vennligst bemerk, likevel: Enkelte informasjonskapsler er viktige for bruk av vårt nettsted eller bestemte funksjoner. Hvis de er deaktivert, kan det være at du kommer gjennom bestillingsprosessen, og kan være nødt til å godta begrensninger knyttet til visning og brukerveiledning. Vennligst vær også oppmerksom på at det kan være ikke mulig å deaktivere informasjonskapsler når du skaper tilgang til våre brukergrensesnitt på en annen måte enn gjennom en nettleser, for eksempel gjennom mobile enheter.

Nedenfor finnes det en liste over sesjonskapsler og permanente kapsler som vi bruker, og deres funksjoner:

Navn på informasjonskapsel Klassifisering Formål Varighet
Ifc Order Sesjon Denne informasjonskapselen kan gjenkjenne kunden under bestillingsprosessen. Informasjonskapselen er en sesjonskapsel, og blir slettet når netteleseren lukkes.
UploadStateMachineState LastUsedUploadTypeState LastUsedComfortUploadType
State
Opplastingsstatus Informasjonskapselen memoriser status og resultater av en test av opplastingsmetoder, som utføres når man besøker vår opplastingsside, slik at programvaren ikke er nødt til å utføre denne tidkrevende testen under hvert ytterligere besøk. Disse informasjonskapslene har en begrenset varighet på 20 dager.
CookieEnabled Sesjon Denne informasjonskapselen kontrollerer om brukeren har aktivert plassering av informasjonskapsler. Informasjonskapselen er en sesjonskapsel, og blir slettet når netteleseren lukkes.
WT_FPC Nettsporing informasjonskapsel - Webtrends Denne informasjonskapselen samler informasjon om hvordan nettstedet vårt brukes. Basert på denne informasjonen forbedrer vi vår tilstedeværelse på internett. Informasjonen som samles inn av informasjonskapselen er anonym; det inkluderer antallet brukere som oppnår vårt nettsted og sider de fikk tilgang til. Informasjonskapselens hensikt er å skille brukeren med en anonym identifikasjonskode, den behandler ikke brukerens personopplysninger for brukeren, og brukes konfidensieltt til å forbedre nettstedene. Denne informasjonskapselen har en begrenset varighet på to år.

5.0 Webanalyse

Vi har som formål å designe vår tilstedeværelse på Internett så brukervennlig og effektiv som mulig. Til dette formål bruker vi webanalysetjenester for å finne ut hvor mange brukere besøker våre nettsteder, hvor ofte og på hvilken måte. Vi bruker ikke denne programvaren til å samle inn personopplysninger eller individuelle IP-adresser. Dataene brukes kun i anonym og oversiktlig form for statistiske formål og forbedring av nettstedet.

Du kan nekte innsamlingen av slike data under ditt besøk.

5.1 Analyseverktøy

Vi har som formål å designe vår tilstedeværelse på Internett så brukervennlig og effektiv som mulig. For analyse og forbedring av vårt nettsted bruker vi analysetjenesten Webtrends. Dette gir oss anonym og statistisk informasjon om hvordan nettstedet vårt brukes. For dette brukes informasjonskapsler som generer informasjon og overfører dette til oss. Her forklarer vi hva er informasjonskapsler, og hvordan du kan slette eller deaktivere disse. Dermed blir du ikke identifisert, og forblir anonym; programmet tilordner en besøkende-ID som er ikke knyttet til din IP-adresse. Informasjon om hvordan du bruker nettstedet deles ikke med tredjeparter. Likevel , Informasjon behandles også på servere som styres av Webtrends i USA. Webtrends er tilknyttet til Safe Harbour-programmet for grenseoverskridende dataoverføring som gir tilstrekkelig personvern.

Dersom du er uenig med lagring og analyse av analysedata, kan du nekte dette ved å klikke på lenken. Dette medfører plassering av en såkalt opt-out informasjonskapsel i nettleseren din. Dette innebærer at tjenesten plasserer umiddelbart ingen webanalyse-informasjonskapsler og samler ikke sesjonsdata. Vær oppmerksom på: Hvis du sletter informasjonskapsler fra nettleseren din vil dette også påvirke opt-out informasjonskapsler, og det kan være at du må reaktivere disse.

5.1 Innvending

Ditt besøk på vårt nettsted er for tiden overvåket av analysetjenesten Webtrends. Hvis du vil nekte dette, klikk på følgende lenke https://ondemand.webtrends.com/support/optout.asp for å plassere opt-out informasjonskapsel i nettleseren din.

Likevel, vi ville være fornøyd hvis du godtar engasjering av analyseverktøy, fordi dette hjelper oss å forbedre kontinuerlig vår tilstedeværelse på internett og våre tjenester, samt optimalisere dem til dine behov.

6.0 Datasikkerhet og kommunikasjon

Vår database som inneholder dine personlige data er til enhver tid beskyttet ved bruk av hensiktsmessige tekniske og organisatoriske tiltak for å hindre tap og misbruk av data. Den lagres i et trygt operativt miljø som er ikke er tilgjengelig for allmennheten.

Mens personopplysningene overføres under bestemte omstendigheter, dvs. under pålogging og betalingprosesser krypteres disse ved bruk av såkalt Secure Socket Layer (SSL)-teknologi. Det betyr at en toppmoderne krypteringsmetode gjelder for kommunikasjonen mellom din datamaskin og ifolor servere, forutsatt at nettleseren din støtter SSL (https)-teknologi.

7.0 Informasjon og korrigering

Ifolor er datakontrolleren for innsamlet personlige data. Ved skriftlig forespørsel vil vi gi deg informasjon om hvilke personlige opplysninger vi har registrert om deg.

Hvis vi har tvil om nøyaktigheten av data som er gjort tilgjengelig for oss, vil vi bekrefte nøyaktigheten. Dersom du legger merke til at dataene vi har behandlet er unøyaktige eller ikke lenger oppdatert, har du rett til å be oss om å korrigere dine data umiddelbart og uten kostnader.

Vi forbeholder oss retten til å kreve hensiktsmessig identifikasjon fra deg før behandling av dine forespørsler som nevnt ovenfor.

Denne type forespørsler skal sendes utelukkende til følgende adresse - dette gjør senere behandling enklere for oss:

Ifolor Oy
Datavern-medarbeider
Posliinitehtaankatu 1
04260 Kerava, Finland

Kerava, Finland, oktober 2015