Personvernretningslinjer for Ifolor Oy, Kerava (Finland)

Personvernretningslinjer for Ifolor Oy, Kerava (Finland)

Ifolor-teamet er ekstatiske over å være den utvalgte til å behandle bildene dine. Tilfredsheten din er alltid av høyeste prioritet. Du kan være trygg på at bildene og personopplysningene dine vil bli håndtert i henhold til databeskyttelsesforskriftene. Dette dokumentet forklarer hvilke personopplysninger (dvs. informasjon relatert til identifiserbare enkelpersoner) vi samler inn fra bestillingene dine, og hvordan disse behandles og brukes.

1. Innsamling av personopplysninger

Innsamlingen og behandlingen av opplysningene dine utføres kun når vi utfører den profesjonelle behandlingen av bestillingen din og for å opprettholde kundeforholdet mellom oss og deg. Opplysningene dine brukes kun til det formålet de ble samlet inn for og for å beskytte de egne legitime forretningsinteressene våre, i samsvar med gjeldende databeskyttelsesforskrifter. 

Bestillingsprogramvaren kontakter serverne våre av ulike grunner. Dette er for eksempel nødvendig for å be om og oppdatere prisinformasjon eller når en bestilling legges inn. Tilgangsopplysninger lagres da midlertidig på serverne våre, for eksempel gjeldende IP-adresse for tilgangen din, samt datoen og varigheten av besøket. Disse opplysningene slettes senest innen 30 dager.

Bruk og videreføring av personopplysninger
Vi behandler opplysningene dine alltid konfidensielt og viderefører dem ikke til tredjepartsprosessorer. Vi forbeholder oss imidlertid muligheten for at tredjeparter i Sveits eller i EU-land behandler opplysninger, dersom det er nødvendig for operativ behandling av bestillinger. I så fall vil databeskyttelse sikres ved overholdelse av lovene om personvern som gjelder i Sveits, EU og i ethvert slikt land, og ved tilhørende kontrakter med leverandørene våre. Bildeopplysningene dine slettes automatisk senest 30 dager etter komplettering av bestillingene dine.

Betaling
Den elektroniske betalingsprosessen håndteres av den sertifiserte betalingstjenesteleverandøren Datatrans AG Zürich. Betalingsinformasjonen overføres direkte til betalingstjenesteleverandøren og lagres der i begrenset tid for betalingsbehandling og for mulige klager eller kreditter. Dette gjelder ikke for betaling via faktura.

For å forbedre det vi tilbyr, er spesielle hendelser, som for eksempel avbestilling av bestillingsprosesser, inkludert i bestillingsprogramvaren vår. Hendelsene som registreres pseudonymiseres og overføres til Webtrekk GmbH Robert-Koch-Platz 4, 10115 Berlin, Tyskland for en statistisk analyse (se også: https://www.ifolor.fi/en/gtc/webanalyticpolicy).
Det juridiske grunnlaget er den legitime interessen vår, ifølge personvernforordningens artikkel 6 (1) punkt f, for å sørge for å gi deg en problemfri bestillingsprosess, og gjøre nettstedet vårt mer brukervennlig og effektivt.
De gjeldende personvernretningslinjene for Webtrekk finner du på  https://www.webtrekk.com/privacy-notice.html
Du kan deaktivere tellingen og overføringen av hendelser når som helst.

Bestillingsprogramvaren har også en kampanjeevaluering. Denne hjelper oss med å gjenkjenne hvordan vi erverver nye kunder. Alle kampanjeevalueringsopplysninger pseudonymiseres og evalueres statistisk av Adjust GmbH. Du kan deaktivere dette når som helst. Vi tar naturligvis også hensyn til de globale innstillingene på enheten din.

Ifolor etterstreber å utforme bestillingsprosessprosessen så brukervennlig og effektiv som mulig. Til dette formålet krever bestillingsprogramvaren tilgang til kundens adressebok slik at personlige kontakter enkelt kan brukes som fraktadresser. Denne informasjonen brukes ikke til noen andre formål.

Du kan overføre bildefiler til oss fra tredjeparts online-tjenester som Google Fotos, ikke bare fra dine egne enheter. Du gir oss ikke tilgang til påloggingsdata dine for disse tjenestene eller til andre data om disse tjenestene. Søknaden gis bare tilgang til godkjente data og bilder. Bilder du velger å bruke i prosjektet ditt, blir kopiert og lagret i appen. For å få tilgang til eksterne tredjeparts online-tjenester må du koble til den respektive tjenesten fra appen. Appen mottar deretter tilgangstillatelse som er begrenset til appen og kontoen din hos tjenesteleverandøren. Tilgangstillatelsen lagres i appen til du logger deg av den respektive tjenesten i appen. Alternativt kan du vanligvis avslutte tilgangstillatelsen på nettstedet til den respektive tredjeparts online-tjenesten.

Ifolors kundeoppføringer lagrer kun kundeinformasjonen som den identifiserbare enkeltpersonen har oppgitt til Ifolor ved bestillingen eller på et senere tidspunkt. For eksempel, som abonnent på nyhetsbrevet vårt, er den tekniske leverandøren vår Selligent. Informasjonen kan bli avslørt for legitim bruk, herunder direkte markedsføring. Du kan forby behandling og videreføring av informasjonen din til markedsføringsformål, samt inspisere informasjonen når som helst.

Sikkerheten til opplysninger og kommunikasjon
Databasen vår med personopplysningene dine er til enhver tid beskyttet av hensiktsmessige tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre tap og misbruk. Den lagres i et trygt driftsmiljø utilgjengelig for allmennheten.

Når personopplysningene dine videreføres under visse omstendigheter, f.eks. under innlogging og betalingsprosesser, krypteres de av SSL-teknologien (Secure Socket Layer). Dette betyr at en toppmoderne krypteringsmetode behandler kommunikasjonen mellom datamaskinen din og Ifolors servere, forutsatt at nettleseren din støtter SSL-teknologien (https).

2. Informasjon og retting

Ifolor er dataansvarlig for de innsamlede personopplysningene. Vi gir deg ved skriftlig forespørsel informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert om deg som enkeltperson.

Hvis vi er i tvil om nøyaktigheten av opplysningene som er gjort tilgjengelige for oss, bekrefter vi nøyaktigheten. Hvis du blir oppmerksom på at opplysningene vi har behandlet er unøyaktige eller ikke lenger oppdaterte, har du rett til å be oss om å rette opplysningene dine umiddelbart (gratis).

Du har til enhver tid rett til å varsle oss skriftlig om at vi ikke kan behandle personopplysningene dine lengre; forutsatt at vi må forbeholde oss retten til å kunne behandle opplysninger ved behov (f.eks. faktureringsopplysninger).

Vi forbeholder oss retten til å kreve passende identifikasjon fra deg før vi behandler forespørslene dine nevnt ovenfor.

Vi ber deg sende slike forespørsler utelukkende til følgende adresse – dette gjør det enklere og raskere for oss å behandle dem:

Via e-post: 

dataprotectionofficer@ifolor.fi
(tietosuojavastaava)

Via vanlig postgang:
Ifolor Oy 
Data Protection Officer
Posliinitehtaankatu 1, 
04260 Kerava, Finland

10/2021